Memoriál Karla Raise 2019

30. 4. 2019

Memoriál Karla Raise je největším sportovním setkáním zdravých a hendikepovaných sportovců v České republice. Setkávají se zde běžci a vozíčkáři všech věkových kategorií a výkonnostních úrovní. Součástí Memoriálu Karla Raise bude již tradičně Lidový běh s Mizunem pro radost z pohybu a Dětský den. Chceme opět vytvořit příjemnou atmosféru sportovně - společenské akce, která sbližuje všechny lidi bez rozdílu věku, zdravotních či duševních sil. Pro všechny partnery, kteří se rozhodli podpořit tento sportovní den, připravujeme: • účast na vyhlášení vítězů silničního běhu (ve 13.45 hodin před hlavním pavilonem na Výstavišti) • účast na vyhlášení vítězů hendikepovaných sportovců spojená s odpolední kávou o páté s výbornými zákusky (od 16.30 hodin v hlavním pavilonu na Výstavišti) Pro všechny partnery a hosty Memoriálu Karla Raise bude připraveno občerstvení formou společného oběda od 13.00 hodin a večeře po vyhlášení vítězů kategorie hendikepovaných sportovců cca od 18.00 hodin, včetně nápojů v hlavním pavilonu na Výstavišti. Po večeři budete mít posedět a popovídat si, jak se sportovci, tak i s organizátory Memoriálu Karla Raise a nasát tuto ojedinělou atmosféru přátelství mezi pořadateli a závodníky. Prezence všech pozvaných partnerů a hostů bude probíhat v průběhu celého dne v parku T.G. Masaryka před hlavním pavilonem na Výstavišti v Lounech, kde se o Vás postarají organizátoři a poskytnou Vám další potřebné informace. Srdečně Vás zveme na den plný pohybu a pohody. Přijďte poznat klidnou a přátelskou atmosféru. Budeme velice rádi, pokud se i aktivně zapojíte do akcí připravených pro širokou veřejnost. Děkujeme Vám za podporu, kterou jste přispěli této akci, a těšíme se s Vámi na shledanou na MKR 2019.

Právě poptáváme tyto pracovní pozice:

 
 

3. 7. 2024

I když byl poslední červnovou sobotu abnormální hic, tak jsme sice nejeli do Měchenic, ale společně jsme si užili odpoledne na lounském baseballovém hřišti. Díky za účast.
Celá zpráva

3. 6. 2024

Pozvánka na sportovní den v Cítolibech V sobotu 22.6.2024 od 14:00 na fotbalovém hřišti Program: Soutěže, letadlo, zábava, odměny a překvapení! Vstupné pro děti zdarma, doprovod 30Kč
Celá zpráva

30. 4. 2024

Den recyklace - Louny 2024 Tuto akci také podpořila naše firma.
Celá zpráva

23. 4. 2024

Podporujeme Dobrovolnické centrum v Mostě
Celá zpráva
Top